WIEB Intermediate 3+

WIEB Intermediate este un robot modular ce urmărește un traseu, un partener creativ de joacă care transmite manifestările specifice faunei. Se adresează în primul rând copiilor, dar chiar și adulții se pot distra asamblând și testând jucăria. Timpul petrecut împreună cu copii noștri este cu atât mai valoros cu cât cei mici pot învăța lucruri noi în timp ce se joacă. Părinții pot fi bucuroși că cei mici nu doar stau în fața calculatorului sau butonează telefonul ci crează și se distrează în același timp.

Robotul crește odată cu copilul. Așa cum crește următorul Bill Gates, așa și WIEB necesită cunoștințe din ce în ce mai complexe. În mod ideal, WIEB Intermediate este punctul de pornire iar următorul pas este WIEB Intermediate Pro.

Ceea ce face ca WIEB Toys să fie unic în comparație cu alte produse similare este materialul din care este fabricat. Elementele componente sunt realizate dintr-un materialul compozit pe bază de lemn (PLA), imprimate cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D și care sunt prietene cu mediului fiind biodegradabile.

Nu necesită baterii. Conține acumulator Lit-Ion.

Prezentare WIEB Toys